Loading

LIFESTYLE

Vrolijk je huis op met de posters van Desenio

  Op Instagram kom ik vaker de posters van Desenio tegen, wie kent ze eigenlijk niet? Ik mocht drie posters reviewen om ons huisje nog mooier te maken. Ben je benieuwd welke dat zijn en wat ik ervan vind? Lees je mee?

   

  Over Desenio:

  Ze houden bij Desenio van Scandinavisch interieur en design. Hun visie is simpel, trendy en mooie kunstposters voor een scandinavisch interieur die voor iedereen betaalbaar is. Je kunt ze online in 33 landen vinden. Bij Desenio vind je posterassortimenten van Scandinavië en ophangaccessoires zoals lijsten, hangers en klemmen. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd volgens de laatste trends op het gebied van Scandinavisch interieur en design.

   

  Producten van Desenio:
  De posters worden gedrukt op ongestreken mat premiumpapier (200 g) van hoge kwaliteit. Het papier heeft een luxe afwerking en wordt niet bleek door zonlicht, dat is ideaal! Je kan er eenvoudig een mooie fotowand mee creëren. Ze verkopen ook lijsten, klemmen en hangers.

   
  Dit zijn de 3 uitgekozen posters/ fotolijsten:

  Ik mocht 3 posters inclusief fotolijst uitkiezen.

    

   

  1:New York skyline (voor mijn zusje)
  Poster van de wervelende stad New York city , ook wel de stad die nooit slaapt genoemd. De poster geeft de bekendste bezienswaardigheden van New York city weer zoals het vrijheidsbeeld en de empire state building
  Grafisch design van Vicky

  Afmeting: 30x40 cm
  Wissellijst wit

   

   

  2:Temple of Marrakech (voor mijn ouders)
  Tempel met details van goud.
  De poster is een onderdeel van studio Amara, een fotocollectie gemaakt door Desenio Design studio in de magische plaats Marrakech.

  Afmeting: 50x 70 cm
  Wissellijst:  wit

   

  3: The dream (voor mezelf)

  Een close-up foto van witte veren en het woord Dream. Past heel goed bij een minimalistisch huis waar je een rustige sfeer wil creëren.

  Afmeting:30x40 cm
  Wissellijst wit

    

  Wat wij ervan vinden?
  Ten eerste handig dat je het pakket kan volgen en regelmatig een update krijgt hoe lang het duurt voordat je pakket bezorgd wordt, je kan ze letterlijk volgen dat vond ik wel hilarisch. Wat zijn de posters goed verpakt en zien er leuk uit. Wij werden meteen blij bij het uitpakken.Ik ben dol op mijn poster dream,  het fleurt mijn slaapkamer op! Ik word er elke keer weer vrolijk van en het herinnert mij eraan om altijd mijn dromen te volgen. De temple of Marrakech vinden mijn ouders jammer genoeg niet zo mooi, zij vinden dat de poster op foto er mooier uitziet. Ik vind belangrijk om daar eerlijk over te zijn.  De fotolijsten vinden we wel heel mooi en van goede kwaliteit. Mijn zusje is dol op de skyline poster van New York City, deze heeft een mooie plekje in haar slaapkamer. Helaas verkeerde fotolijstje (is te groot voor de poster) besteld maar zij is er heel blij mee en het valt niet zo op.

   

  Welke poster vind jij het mooist?

   

  Liefs
  Miriam

  *Ik heb voor dit blog-artikel producten ontvangen.
  Maar dit beïnvloed niet mijn mening, ik zal altijd eerlijk mijn mening geven!

   

  Words Minimum :
  Comments

  More Posts