Loading
Sun flower power

  http://maggyplaton.com/floarea-soarelui-floarea-copilariei-mele/


  Când eram mică mergeam cu familia la picnic în sat la bunici, prindeam fluturi, ascultam zumzetul albinelor, strângeam floricele și cele mai îndrăgite flori erau floarea soarelui…chiar și până acum sunt preferatele mele, ador lanurile galbene din luna iulie și apusurile de soare ce îmi aduc aminte de copilărie.

  În ultimul timp îmi tot amintesc de copilărie și de serile de vară în care mama nicidecum nu putea să mă aducă acasă din mahala, ne jucam cu copii de-a prinselea, de-a ascunselea..și nu mai știam de smartphones pe atunci, acum prietenele mele din copilărie au familii și copii frumoși, iar străzile au rămas goale..iar copii deja au alte valori și stau zi și noapte în GTA sau Need for Speed..

  În zilele noastre femeile nu se grăbesc să nască copii; bărbații să întemeieze o familie..construiesc relații ce nu țin nici măcar o lună. Înșală…și se simt mai bine.. ce ne lipsește?! Gelozia ne orbește și ne stinge dragostea încet cu încet..uităm să iubim cu tot trupul și uităm să ne dăruim la maxim persoanei de alături…Așa suntem noi făcuți, să ne obișnuim cu tot și să nu mai vedem frumosul din jur..

  Iar noi toți suntem simpli muritori..la fel ca și floarea soarelui..ne naștem..creștem..evoluăm..înflorim și emanăm dragoste..trăim diferite sentimente..ploaie..vând..durere atunci când suntem trădați, de parcă suntem rupți din rădăcină..ne înmulțim..și într-un final..pierim…

  Tare m-aș bucura dacă măcar unul dintre voi vă veți trezi mâine dimineață și veți trezi iubitul/iubita spunându-i cât de mult contează pentru voi, dăruindu-i o floare cât de mică sau pregătindu-i un mic dejun..micile gesturi aduc mari bucurii în inimile noastre și asta e cel mai frumos ce poate exista..Fiți fericiți și nu uitați să zâmbiți!

  <a href="http://www.maggyplaton.com/">A blog about fashion, lifestyle,travel and healthy life</a>

  A blog about fashion, lifestyle,travel and healthy life, Moldova, Chisinau, FashioBlogger, Food, Vegetarian, Vegan, Raw Vegan, Traveling, Holidays

  http://maggyplaton.com/

  https://www.instagram.com/maggy.platon/

  Words Minimum :
  Comments