Loading

LOOKS

Sofi&Co Fashion Shop Culouttes

Product details: Sofi&CO Fashion Shop

Sofi&Co Fashion Shop Culouttes

  Salut dragii mei, nu știu cum voi dar tot ce vreau acum este o înghețată super mare de la Ciao Cacao sau în cel mai bun caz de la Dairy Queen  E vara și asta mă bucură extrem de mult știind că nimic nu mă așteaptă în septembrie, nici școală, nici facultate.. what about you?!

  Demult am pus ochiul pe acești pantaloni Culouttes, pe care i-am găsit la Sofi&Co Shop și sunt foarte satisfăcută de ei.

  Well, well..iubitul meu nu prea este fan al acestui gen de pantaloni, din mai multe motive  dar mie nu-mi pasă căci eu îi ador. Voi ce spuneți?!

  Pantalonii Culouttes albi îi poți lăsa pentru o ținută mai elegantă împreună cu un top elegant cu volane, câteva accesorii minimaliste și o pereche de balerini. Sau ii poți purta într-o ținută office împreună cu un top din material subțire și o pereche de sneakers.

  Cum ii porți?
  În primul rând v-aș recomanda topuri scurte sau băgate în pantaloni pentru a echilibra volumul pantalonilor. În plus, talia va fi marcată iar picioarele tale vor părea mai lungi. Pentru plimbările de seară poți opta pentru o jacketă scurtă. Pantalonii Culouttes sunt versatili și pot fi asortați cu o mulțime de haine, Pe lângă faptul că sunt foarte confortabili, pantalonii pot să fie combinaţi cu tocuri, espadrile, sandale sau sneackerşi.


  http://maggyplaton.com/sofico-fashion-shop-culouttes/

  Words Minimum :
  Comments