Loading

LOOKS

Summers Must Have

Product details: Trend, Mango, Asos

Summers Must Have

  http://maggyplaton.com/fustita-in-carouri-un-must-have-al-sezonului-de-vara/

  Am tot vânat fusta aceasta, chiar o perioadă bună de timp, m-am tot gândit dacă să o iau sau nu până nu am mai gasit-o nicaieri, cum era și de așteptat. O vedeam mereu pe Pinterest și Instagram în diferite ținute și m-am îndrăgostit de ea, o văzusem pe Asos dar deja era stock-ul epuizat…am mai visat la ea vre-o săptămână după care am mers să fac shopping în Trend și ea mă aștepta acolo, eram mega fericită că am găsit-o! (râd)

  Eram extrem de entuziasmată când am probat-o, ba chiar am rămas în ea  . Îmi place la nebunie în primul rând pentru că este în carouri albe și roșii, iar modelul nici nu putea să fie altul pe acest material. Se potrivește de minune.  

  Fustița aceasta este atât de versatilă, poți să o combini cu o pereche de sandale pe toc sau cu o pereche de sneakers, la fel cum am ales eu să o port. Acest stil mă duce cu gândul la anii ’70, undeva prin USA.. și pentru ca să rezist caniculei mi-am făcut două cornițe  la fel cum obișnuiam să port când eram micuță, acum înțeleg de ce mama mi le făcea mereu iar eu nu le suportam . Nu știu cum voi rezistați gradelor în termometru, dar eu nu mă pornesc nicăieri fără canapentru călătorii, îmi fac un smoothie din kiwi, mere, spanac, puțină miere și mulltăăă gheaațțăă!

  Vă recomand să vă achiziționați cât mai curând o cană de genul pentru a vă hidrata și răcori, ajutăăă vă zic eu!! 

  Outfit details: Mango Top/ Trend Skirt/ Asos Sneakers/ Eclair Travel Mug

  Words Minimum :
  Comments